Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τον πληροφοριοδότη της UBS

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τον πληροφοριοδότη της UBS

Στην συνέντευξη του πληροφοριοδότη της UBS, αναφέρεται η Κουμουνδούρου.Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Tο πρώην διευθυντικό στέλεχος της UBS, Βrad Βirkenfeld, χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη τράπεζα ως μια «παγκόσμια εγκληματική οργάνωση», η οποία «έχει διαπράξει πολλαπλές πράξεις απάτης, υποκλοπής αλληλογραφίας, απάτης τίτλων, φοροδιαφυγής κτλ. για πολλές δεκαετίες».

Αυτή είναι η τράπεζα για την οποία ο κ. Σαμαράς είχε αρνηθεί να παραλάβει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για να τα αξιοποιήσει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η τράπεζα του κ. Σκλαβούνη, ο οποίος ορίστηκε πρόεδρος του ΤΧΣ επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Του κ. Σκλαβούνη, ο οποίος ορίστηκε από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και παραμένει, ακόμα και σήμερα, υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ.

Δεν μας προξενεί εντύπωση. Επί δεκαετίες, μια κάστα «ανέγγιχτων», εύπορων, επιχειρηματιών, μπορούσε να διακινεί μαύρο χρήμα και να φοροδιαφεύγει, αφού το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν είχαν καμιά διάθεση να «ενοχλήσουν» τους φίλους τους.

Ο κ. Μητσοτάκης αυταπατάται, θεωρεί ότι τίποτα δεν άλλαξε, και προδίδει τις σκέψεις του, από τις επιλογές προσώπων που κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον πληροφορούμε ότι οι εποχές της ανομίας, του «κουκουλώματος» και του «δούναι και λαβείν» με τους πλούσιους φοροφυγάδες «φίλους», παρήλθαν ανεπιστρεπτί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.