ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Ρήγας: «Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για ακόμη μια φορά με ειλικρίνεια στη ΔΕΘ»

Π.Ρήγας: «Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει  για ακόμη μια φορά με ειλικρίνεια στη ΔΕΘ»

Στην ΔΕΘ, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας θα πει με ειλικρίνεια όλα αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, την προσπάθεια που κάνουμε, τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν και θ’ αναφερθεί και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό πρόσημο μέσα από το παράλληλο πρόγραμμα.

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του σε ρ/σ ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, υπογραμμίζοντας ότι δεν υφίσταται λαίλαπα φόρων και μέτρων, επισημαίνοντας ειδικότερα για τον ΕΝΦΙΑ και με βάση τα στοιχεία της κυβέρνησης, δεν υπάρχει καμία αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι υπάρχει μια μικρή αύξηση σε αυτούς που έχουν μεγάλα περιουσιακά στοιχεία και ήταν δική μας επιλογή με βάση τη δυσκολία που υπάρχει, τα βάρη να πάνε σ’ αυτούς που έχουν τη δυνατότητα. Στην δική μας λογική, τόνισε ο Παναγιώτης Ρήγας, είναι η συνολική αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ με το περιουσιολόγιο και τη συνολική περιουσιακή κατάσταση του κάθε πολίτη.

Όσον αφορά το προηγούμενο ″Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης″ υποστήριξε ότι «δεν έχουμε κάνει πίσω από την αντίληψη μας» καθ’ ότι «πολλά στοιχεία γίνονται πράξη για την προστασία των κοινωνικά αδύναμων».

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «τα έσοδα έχουν πάει πολύ καλύτερα και είναι αυξημένα, ενώ με το πλεόνασμα που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, θα υπάρξει ανακούφιση για τα στρώματα που έχουν πληγεί τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από την δόση η οποία δόθηκε δίνονται σίγα – σιγά τα ποσά για την αποπληρωμή των οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες, στοιχείο που δίνει και ρευστότητα στην αγορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο Παναγιώτης Ρήγας αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ισχυρός μέσα από αυτό, έχοντας απαντήσει στα βασικά ερωτήματα, και έχοντας διαμορφώσει το πολιτικό σχέδιο για τα επόμενα χρόνια που θα τον κάνει πιο αποτελεσματικό και σε άμεση γείωση με την κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.