ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ. Σβίγκου: «Οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Σαμαρά-Βενιζέλου υπέγραψαν τα μνημόνια με βάση το έλλειμμα του 2010 της ΕΛΣΤΑΤ»

Ρ. Σβίγκου: «Οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Σαμαρά-Βενιζέλου υπέγραψαν τα μνημόνια με βάση το έλλειμμα του 2010 της ΕΛΣΤΑΤ»

Υπέρ της διατήρησης των εσωκομματικών τάσεων – ως ιδεολογικά ρεύματα- τάσσεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Ενόψει του δεύτερου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που θα διενεργηθεί εντός του Οκτωβρίου, η κ. Σβίγκου σημειώνει σε συνέντευξή της: «Οι τάσεις, ως ιδεολογικά ρεύματα, όχι μόνο πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά είναι και αναγκαίες σε ένα πλουραλιστικό και δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς».

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη αξιολόγηση, η ίδια υπογραμμίζει ότι «το ζήτημα των ομαδικών απολύσεων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» και τονίζει πως «στόχος είναι η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων». Καλεί δε την αντιπολίτευση « να αντιταχτεί σε αυτά τα ακραία νεοφιλελεύθερα σχέδια και όχι να φλερτάρει μαζί τους, όπως συχνά πυκνά επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης».

Σχολιάζοντας τέλος την υπόθεση Γεωργίου, η κ. Σβίγκου εξαπολύει επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως: «η τόσο η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, όσο και η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, υπέγραψαν τα μνημόνια 1 και 2 με βάση τον υπολογισμό του ελλείμματος για το 2010 που έκανε η ΕΛΣΤΑΤ. Ας μην παίζουν λοιπόν θέατρο, προσπαθώντας να βρουν εναγωνίως κάποια διαχωριστική γραμμή μεταξύ τους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.