«Όχι» σε πέμπτη άδεια λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι» σε πέμπτη άδεια λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

«Επιβεβαιώνεται ότι η διαδικασία στη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών ήταν διαφανής», δήλωσε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Μπήκαν κανόνες στην αδειοδότηση των καναλιών», ανέφερε ο κ. Ρήγας στα «Παραπολιτικά 90,1», σημειώνοντας πως και οι τέσσερις ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, ενώ υποστήριξε πως δεν θα είναι σωστό να προκηρυχτεί πέμπτη άδεια.

Ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για «αλλοπρόσαλλη στάση» εκ μέρους της ΝΔ «όταν λέει ότι θα ανοίξει το φάσμα των συχνοτήτων». «Τι θα κάνουν θα επιστρέψουν τα χρήματα σε αυτούς που πήραν τηλεοπτική άδεια;», διερωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτίμησε, τέλος, πως πολυφωνία θα υπάρχει καθώς θα ανοίξουν και τα περιφερειακά κανάλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.