ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Τριανταφυλλίδης: «Γιατί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επί 27 χρόνια δεν έκαναν αυτοί το διαγωνισμό που εμείς ολοκληρώσαμε σε 18 μήνες;»

Α. Τριανταφυλλίδης: «Γιατί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επί 27 χρόνια δεν έκαναν αυτοί το διαγωνισμό που εμείς ολοκληρώσαμε σε 18 μήνες;»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τριανταφυλλίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ότι «αυτοί (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) οπαδοί της ελεύθερης οικονομίας και του ανταγωνισμού. Εμείς οι “ιδεοληπτικοί και εμμονικοί οπαδοί του κρατισμού”. Αυτοί δημοπράτησαν τη μεταφορά της ψηφιακής εικόνας που αφορούσε το ΣΥΝΟΛΟ των ΚΑΝΑΛΙΩΝ με έναν μόνο υποψήφιο, τη DIGEA, που πήρε για 15 χρόνια το προνόμιο αυτό έναντι τιμήματος 18 εκατ. ευρώ, όταν μελέτη που παρήγγειλαν και πληρώθηκε το 2012 επί Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών Μενέλαου Δασκαλάκη, στον διεθνή οίκο Analysis Mason, σημείωνε ότι το προσδοκώμενο όφελος από το διαγωνισμό ψηφιακής πλατφόρμας μεταφοράς εικόνας έπρεπε να φτάσει τα 718 εκατ. ευρώ και όχι τα 18 εκατ. ευρώ που τελικά εισέπραξαν, αν τα εισέπραξαν και αυτά». 

«Εμείς δημοπρατήσαμε μόνο τέσσερις τηλεοπτικές άδειες για 10 χρόνια, έναντι τιμήματος 246 εκατ. ευρώ, xρήματα που θα κατευθυνθούν στους άπορους, άνεργους και άστεγους. Ποια, άραγε, θα ήταν η απάντηση των μπάτλερ της διαπλοκής στο εύλογο ερώτημα των πολιτών: Οι κυβερνώντες έλαβαν 246 εκατ. ευρώ σε χρόνια μνημονιακά, όταν η διαφημιστική πίτα έχει πέσει στα 200 εκατ. ευρώ. Πόσα χρήματα, άραγε, θα μπορούσε να ωφεληθεί το ελληνικό Δημόσιο αν ο σημερινός διαγωνισμός πραγματοποιούνταν το 1995 ή το 2005, σε καιρούς ευμάρειας; Οι πολίτες κάνουν τις αναγωγές και βγάζουν τα συμπεράσματά τους και κυρίως αντιλαμβάνονται ποια είναι η απάντηση στο κορυφαίο ερώτημα “γιατί επί 27 χρόνια δεν έκαναν αυτοί το διαγωνισμό, που εμείς ολοκληρώσαμε σε 18 μήνες;”», προσθέτει ο κ. Τριανταφυλλίδη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.