ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κουμουτσάκου: «ΝΔ το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά»

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κουμουτσάκου: «ΝΔ το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά»

Με αναφορές στα δάνεια της ΝΔ και προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Κουμουτσάκου για την εφημερίδα Αυγή.

Ο κ.Κουμουτσάκος, με αφορμή όσα κατατέθηκαν σήμερα ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, είχε υποστηρίξει ότι ο το «ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε» και ότι στην Αυγή «συναντιοούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική και συναλλαγή».

Πριν από λίγο σε έντονο ύφος ήρθε η απάντηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για τη «ΝΔ, το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον τίτλο «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»,  έχει ως εξής:  

«Η ΝΔ, το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά, που έχει δανειστεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες και δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει μέχρι να γίνει πρόεδρος της ο εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κόμμα που έχει φεσώσει ακόμα και τους ιδιοκτήτες των γραφείων που ενοικίαζε στη Συγγρού, έχει το θράσος να κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή για ύποπτες πρακτικές και αδιαφάνεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τους συνιστούσαμε περισσότερη προσοχή και μελέτη των ισολογισμών της εφημερίδας, του μετοχικού κεφαλαίου της Αυγής, καθώς και των στοιχείων για το δάνειό της που αποπληρώνεται κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ στις επόμενες “επιχειρηματικές” του κινήσεις, αφού ο ίδιος έχει μετοχές στον  Κήρυκα Χανίων και χρωστά σε τράπεζα 700.000 ευρώ που δεν αποπληρώνονται. Όσο για τις οφσόρ, καλό είναι να απευθυνθεί στον στενό σύμβουλο του κ.Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου για τεχνογνωσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.