ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Σβίγκου: «Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προσωπικό θέμα με τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο»

Ρ.Σβίγκου: «Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προσωπικό θέμα με τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο»

«Αντιστροφή της πραγματικότητας» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου το «να λέγεται ότι οποιοσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προσωπικό θέμα με τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο». Η κ.Σβίγκου υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά εκείνων που αγωνιούν σήμερα, αν θα χάσουν ή όχι τη δουλειά τους, ενώ πρόσθεσε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιήσει πολιτικούς και ανάμεσά τους τον Παύλο Πολάκη!

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, η κ.Σβίγκου υποστήριξε ότι όχι μόνο η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στοχοποιούν δημοσιογράφους, αλλά αντίθετα, πολλοί πολιτικοί, «όπως ο κ.Φίλης και ο κ.Πολάκης έχουν στοχοποιηθεί προσωπικά και όχι αναφορικά με το κυβερνητικό τους έργο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ.Σβίγκου επιτέθηκε κατά της ΝΔ κάνοντας λόγο για δημοσιογράφους στο payroll: «Και να θυμίσω και το εξής, γιατί έχουμε την τάση να ξεχνάμε και ειδικά η ΝΔ έχει την τάση να ξεχνάει, άλλοι είχαν στo payroll τους δημοσιογράφους και τους έκοβαν τιμολόγια, δημοσιογράφους που στη συνέχεια κατηγορήθηκαν και κατηγορούνται ως εκβιαστές. Άλλοι αντιλαμβάνονταν τη δημοσιογραφία με όρους χειραγώγησης και εξυπηρέτησης, άλλοι σήκωναν τα τηλέφωνα όταν ήταν κυβερνώντες και έλεγαν στα κανάλια «να παίξει αυτό και να μην παίξει εκείνο». Εμείς τέτοια πράγματα δεν τα κάνουμε και ούτε θα τα κάνουμε ποτέ. Εάν λοιπόν δούμε την κατάσταση ακριβώς όπως έχει τις τελευταίες μέρες με την ΔΕΘ, εγώ είδα έναν πρωθυπουργό ο οποίος απάντησε στους δημοσιογράφους και απάντησε και σε δημοσιογράφους που είχαν άμεσο πρόβλημα και άμεση αγωνία όπως ήταν η κα Σαββοπούλου και η κα Τσικρίκα και νομίζω πως αυτή είναι μια στάση, εννοώ την στάση του πρωθυπουργού, που θα πρέπει η ΕΣΗΕΑ να αναγνωρίσει…», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.