ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χ.Μαντάς: «Η κυρία Γεννηματά δεν μπορεί να μιλά για έλεγχο του κράτους»

Χ.Μαντάς: «Η κυρία Γεννηματά δεν μπορεί να μιλά για έλεγχο του κράτους»

«Ε, όχι, να μας μιλάει και η κα Γεννηματά για τον έλεγχο του κράτους. Ε, όχι», ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Μαντά, στην συνέντευξη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης- ΠΑΣΟΚ σε εφημερίδα, όπου ανέφερε πως «η κυβέρνηση δεν θέλει να τα αλλάξει όλα, θέλει να τα ελέγξει όλα».

Μιλώντας σε ρ/σ συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, θα έλεγα ότι η στάση και θεσμικών παραγόντων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, απέναντι σε μία προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι στο δημόσιο χώρο, να μπουν επιτέλους κανόνες και αξιοκρατία, διαχρονικοί κανόνες θα έλεγα εγώ, δεν τους βρίσκουμε μαζί μας. Όλα αυτά, ένα-ένα, έχουν απαντηθεί. Και για τη δικαιοσύνη από τον υπουργό Δικαιοσύνης και για τα σενάρια τα διάφορα, τα οποία περιφέρονται για φιλικές σχέσεις ή όχι φιλικές σχέσεις, με τον έναν ή τον άλλον. Δεν νομίζω ότι εκεί μπορούμε να βρούμε άκρη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωκε να ελέγξει, δήθεν, το σύστημα και να εγκαταστήσει ένα καθεστώς, θα σας πω κάτι πολύ απλό, ο ΣΥΡΙΖΑ και αν θέλετε ο πυρήνας των στελεχών του και των ανθρώπων του, έχει εντελώς ριζικά διαφορετική αντίληψη από αυτό το πράγμα. Όπου παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, γιατί σίγουρα θα παρουσιάζονται, δίνουμε μάχη και το έχουμε αποδείξει αυτό και στις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες και σε άλλα επίπεδα, να υπάρχουν ίσοι κανόνες για όλους. Και νομίζω ότι είναι μεγάλο στοίχημα αυτό για όλες τις πολιτικές δυνάμεις και αντί να μας κατηγορούν πρέπει να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.