ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλειστές οι οργανώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν γράφουν νέα μέλη για να μην «χαλάσουν» τους συσχετισμούς

Κλειστές οι οργανώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν γράφουν νέα μέλη για να μην «χαλάσουν» τους συσχετισμούς

Από συνέντευξη περνούν οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ όποιον θέλει να γραφτεί και να γίνει μέλος του. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και μου την εξιστόρισε βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Κάπου στα βόρεια της Αθήνας, (δεν λέμε την οργάνωση για να μην καρφωθούμε) μία γυναίκα θέλησε να γραφτεί στη οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της και να γίνει μέλος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισκέπτεται λοιπόν την οργάνωση συναντά τον επικεφαλής της οργάνωσης και του ζητά να ενταχθεί οργανωτικά στην οργάνωση. Για να μην σας πολυλογώ, ζήτησαν απο την κοπέλα, να περάσει απο άτυπη συνέντευξη (λες και περνούσε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ) και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θέλει να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει κομματικό μέλος. Η απάντηση που έδωσε μετά απο όλα αυτά, ήταν πως δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος απλά της άρεσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και γι αυτό αποφάσισε λέγοντας κάτι τέτοια να τους τρολάρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.