ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συλλέγουν υπογραφές οι ΠΑΣΟΚογενείς για στήριξη στον Α.Τσίπρα

Συλλέγουν υπογραφές οι ΠΑΣΟΚογενείς για στήριξη στον Α.Τσίπρα

Ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη που δραστηριοποιούνται στο πλευρό του πρωθυπουργού και στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν προέρχονται απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τις οργανώσεις του, αλλά ευρύτερα απο τον προοδευτικό χώρο ιδίως απο το ΠΑΣΟΚ, συλλέγουν υπογραφές απο στελέχη κοινωνικών φορέων, συνδικαλιστές, εκπροσώπους επαγγελματικών ομάδων με στόχο την ολόπλευρη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα εκτός απο πολιτικά και κοινωνικά.  

Αυτό γίνεται διότι τα στελέχη αυτά διαπιστώνουν πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει στην παρούσα να ανοίξει το κόμμα του στην κοινωνία και να μην περιχαρακωθεί αμοιγώς στο κομματικό του ακροατήριο. Πιστεύουν δε, ότι η επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητη αλλά προέρχεται κυρίως απο τις άστοχες δηλώσεις υπουργών που αντί να κλείνουν ανοίγουν και νέα μέτωπα, φωτογραφίζοντας έτσι τον  υπουργό παιδείας κ. Νίκο Φίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ , τα ίδια στελέχη που έχουν αναλάβει παρόμοια πρωτοβουλία για την στήριξη του κ. Τσίπρα, εκτιμούν ότι στο συνέδριο του κόμματος θα ήταν μεγάλο λάθος να αναδειχθεί μια στείρα κομματική αντιπαράθεση μεταξύ της ηγετικής ομάδας και της ομάδας των 53 οι οποίοι θέλουν να έχουν τους κομματικούς συσχετισμούς με το μέρος τους. Έτσι αν στο επικείμενο συνέδριο , ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να ανοιχθεί στην κοινωνία και να αποκτήσει ευρύτερα τη στήριξή της, τότε μοιραία, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα χάσει το μεγαλύτερο μερίδιο της κοινωνίας μένοντας προσκολήμενο στον ΣΥΡΙΖΑ του 4%. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.