ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ που τα βρήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ που τα βρήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μην νομίζεται ότι μεταγραφές γίνονται μόνο στα κόμματα σε επίπεδο στελεχών ή βουλευτών που ανεξαρτητοποιούνται στην αρχή και στη συνέχεια μεταπηδούν σε άλλο κόμμα, το ίδιο περίπου γίνεται και με δημάρχους.

Για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ έχει αποδεκατιστεί καθώς μια σειρά δημάρχων που είχε εκλεγεί με την πράσινη σημαία, σήμερα λόγω φιλικών σχέσεων με τον υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή, έχουν μεταπηδήσει στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και στις πόλεις τους οι δήμαρχοι καταφέρνουν και παίρνουν εργάκια με αποτέλεσμα να μην έχουν γκρίνια οι πολίτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δήμαρχοι όπως Αγ. Αναργύρων, Αγ. Βαρβάρας, Αγίου Δημητρίου, Κορυδάλλου , Ν. Σμύρνης σύμφωνα με πράσινο δήμαρχο νότιας περιοχής της Αττικής που το έχει παρατηρήσει έχουν αφήσει το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό σημαίνει. «Μόνο εγώ έχω μείνει πολιτικά αμετακίνητος». Μάλιστα ο συγκεκριμένος εξομολογήθηκε ότι τις προ άλλες συναντήθηκε με τους κ.κ. Ξεκαλλάκη και Χρηστίδη γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπο τύπου του κόμματος λέγοντας ότι πρέπει κάτι να γίνει , και τον κοιτούσαν μένοντας παγωτό χωρίς να μπορούν κάτι να του πούνε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.