ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαδικτυακός καυγάς Πολάκη με πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook: “Πολιτικό νούμερο”

Διαδικτυακός καυγάς Πολάκη με πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook: “Πολιτικό νούμερο”

Απίστευτος τσακωμός ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Πάυλο Πολάκη και το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Πριμικήρη ξέσπασε στο Facebook! Οι εκφράσεις ανάμεσα στους πάλαι ποτέ συντρόφους ήταν βαριές και σίγουρα θυμίζουν τσακωμό σε πεζοδρόμιο παρά σε δημόσιο πολιτικό διάλογο.

Αιτία για να γίνουν… μαλλιά κουβάρια ήταν ένα ποστ του κ. Πριμικήρη ο οποίος αναφερόμενος στα επεισόδια με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Σκοπευτήριο της Καισαιριανής.

1

«Τι είναι αυτά που λες ρε πολιτικό νούμερο Πολάκη. Με ΜΑΤ και χημικά δεν τιμάς την μνήμη τις θυσίες και τους αγώνες της αριστεράς και των κομμουνιστών…..Ντροπή». Έγραψε αρχικά ο κ. Πριμικήρης.

Η οργισμένη απάντηση από τον Πάυλο Πολάκη δεν άργησε να έρθει.

«Πριμικήρη έχω κάνει αρκετή υπομονή με τη πάρτη σου σεβόμενος κάποια πράγματα. Το ποιος είναι νούμερο δες τον καθρέπτη σου και τη λαϊκή σας απήχηση και θα το καταλάβεις. ‘Οταν η ανυπαρξία πολιτικής γραμμής στους σημερινούς καιρούς οδηγεί στο να κανεις κινητοποίηση ενδοαριστερού εμφυλίου για να αποδείξεις ότι υπάρχεις, τη στιγμή που ικανοποιείται ένα μεγάλο και παλιό αίτημα της Καισαριανής ,τότε είσαι για κλάμματα ή για ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ.

ΥΓ μην συνεχίσεις ,έφυγες την άλλη στιγμή…»

Όπως είναι εύκολα κατανοητό η κόντρα από εκεί και πέρα φούντωσε:

Η κ.Πριμικήρη επανήλθε και έγραψε: «Ποιόν απειλείς ρε πολιτικό νούμερο μιλάς με έναν άνθρωπο που εκλέχθηκε σε πέντε συνέδρια του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία της ριζοσπαστικής αριστεράς ενώ εσύ δεν πέρασες ούτε απ΄ έξω. Ποιός νομίζεις ότι είσαι . Μην τολμήσεις και βρεθείς μπροστά μου τραμπούκε. Εγώ πάντα πάλεψα για την κοινή δράση και την ενότητα της αριστεράς και όχι για εμφύλιο. Εσύ και κάτι σαν εσένα δεν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς . Σου υπενθυμίζω ότι εκτός από την δεξιά υπάρχει και η δεξιά πολιτική που προωθείς εσύ σήμερα. Δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Κτυπάτε τον κόσμο στην Καισαριανή ντροπή σας…» 2

Λίγο αργότερα ήρθε η ανταπάντηση του κ. Πολλάκη:

«Είσαι ενα είδος γραφειοκράτη που πάντα απεχθανομουν .Δεν απειλώ απαντώ .

Εγώ δεν εκλέχθηκα σε κανένα συνέδριο, αλλά τα ποσοστά που έπαιρνα ως παράταξη ,στο πανεπιστήμιο, στο συνδικαλιστικό μου χωρο, στο δήμο δε θα μπορέσεις να τα δεις σε τρεις ζωές. Γι’ αυτό το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία».

Κάπου εκεί φαίνεται πως ήρθε η διαγραφή του κ. Πριμικήρη από τον κ. Πολάκη με τον πρώτο να επανέρχεται γράφοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με ευχαρίστηση πληροφορήθηκα της διαγραφή μου στο F/B από τον ψευτόμαγκα υπουργό του Τσίπρα Πολάκη. Ο λόγος η κριτική μου στην απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στον ιερό τόπο για την αριστερά της Καισαριανής. Νομίζει ο κύριος αυτός που δεν έχει καμιά σχέση με την αριστερά οτι με απειλές και τραμπουκισμός θα μας κλείσει το στόμα . Δεν γνωρίζει ο πολιτικός καζοντενεκές οτι το στόμα δεν μας το εκλεισε ο Μάλιος και ο Μπάμπαλης οι ασφαλίτες της χούντας θα μας το κλείσει αυτός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.