ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Πουλάκης: «Ο κ. Θεοδωρικάκος να μην κάνει εκτιμήσεις – Θα πέσει πάλι έξω»

Κ. Πουλάκης: «Ο κ. Θεοδωρικάκος να μην κάνει εκτιμήσεις – Θα πέσει πάλι έξω»

Στη γραμμή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνηθισμένος να χάνει στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζει στις εκλογές κινείται και ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πουλάκης -θεωρούμενος σαν ένας από τους… εκλογολόγους του ΣΥΡΙΖΑ- υποστήριξε πως «ο κ. Θεοδωρικάκος, εν ονόματι της νέας του ιδιότητας ως μέλους της ΝΔ, ξεχνάει φαίνεται την προηγούμενη επαγγελματική του διαδρομή. Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι η Public Issue την 1η Σεπτεμβρίου του 2015 έδινε 28,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30% στη ΝΔ, ενώ στις 5/9/2015 έδινε “ισοπαλία” ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ 31%. Τα αποτελέσματα των εκλογών, λίγες μέρες μετά, είναι γνωστά και πολύ διαφορετικά από τις προβλέψεις αυτές». 

Και καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Κώστας Πουλάκης, νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών: «Ας μη βιάζεται λοιπόν ο κ. Θεοδωρικάκος να κάνει εκτιμήσεις. Θα πέσει έξω και πάλι και θα εκτεθεί και ο ίδιος και το νέο του κόμμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.