ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέος όμιλος προβληματισμού στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέος όμιλος προβληματισμού στον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη πολύ πετυχημένη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016» στο ξενοδοχείο CARAVEL την Τετάρτη 05 Οκτ. 2016, έχουν αρχίσει οι εσωκομματικοί προβληματισμοί ενόψει συνεδρίου. Σε μια εποχή που το κόμμα βάλλεται από παντού, η πολύ πετυχημένη συγκέντρωση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 2016 συνιστά αδιαμφισβήτητα ένα αξιοπρόσεκτο πολιτικό γεγονός.

Η δομή του ομίλου από απλά μέλη και η επιτυχία της συγκέντρωσης, στην οποία ας σημειωθεί βρίσκονταν πάνω από 250 εκλεγμένοι σύνεδροι, ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις στο επικείμενο συνέδριο και στην εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Πολλοί θεωρούν ότι η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016 ανοίγει το δρόμο για ένα ανοιχτό κόμμα, ένα κόμμα μελών, που αποτελεί και επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα, όπως ο ίδιος άλλωστε έχει τονίσει σε αρκετές τοποθετήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη τελευταία μάλιστα Κ.Ε. ο πρωθυπουργός επισήμανε την κομματική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να αντιστοιχηθεί στη κοινωνία και να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο. Η παρουσία μάλιστα και τριών βουλευτών, εκ των οποίων ο ένας ήταν ομιλητής, δείχνει ότι η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016, θα παίξει δυναμικό ρόλο στις τρέχουσες κομματικές, αλλά και πολιτικές εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.