ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαντάς: Θέλουν να υπερασπίσουν μια κατάσταση που ζέχνει από παντού

Μαντάς: Θέλουν να υπερασπίσουν μια κατάσταση που ζέχνει από παντού

Για στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, τονίζοντας πως «είναι η σύγκρουση δύο κόσμων που έχει τη βάση της στα ταξικά συμφέροντα, εμείς εκφράζουμε τα συμφέροντα των λίγων και από την άλλη είναι απολύτως σαφές οι άλλοι θέλουν να υπερασπίσουν μια κατάσταση που ζέχνει από παντού».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφερόμενος στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή επισήμανε ότι: «Είπε πολλά ψέματα όπως αυτό με τις περίφημες εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο, ήθελε να χτυπήσει εκεί που πονάμε, δηλαδή την ευαισθησία μας για τον κόσμο, που εκείνοι δεν του έδιναν σημασία κάποτε και τώρα πίνουν νερό στο όνομα του. Η απάντηση ήταν άμεση από την κυβέρνηση με τη ρύθμιση για απαγόρευση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο».

«Δεν είναι συγκυριακό το φαινόμενο δεν είναι ένα μένος, όσο απομακρύνεται η πιθανότητα να επανέλθουν στην κυβέρνηση τόσο θα βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται πιο έξαλα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «είναι ιστορικής σημασίας αυτό προκύπτει και μόνο ότι διεξάγεται με κυβέρνηση αριστεράς είναι ιστορικό γεγονός, το δεύτερο είναι σε αυτό το συνέδριο μπορούν να τεθούν οι βάσεις μιας νέας αρχής για το κόμμα μας προφανώς μέσα από τις θέσεις και τον διάλογο έχουν φωτιστεί τι έγινε από το Γενάρη και πιο πριν όλες αυτές τις εξελίξεις και θα πρέπει να απαντήσει να προσδιορίσει το σχέδιο εξόδου από τη μέγγενη της λιτότητας και την επιτροπεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.