ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

A.Μπαλτάς: Tο κόμμα της Κουμουνδούρου είναι πλεόν στην κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση

A.Μπαλτάς: Tο κόμμα της Κουμουνδούρου είναι πλεόν στην κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση

Να εξηγήσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι πλέον είναι στην… κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση επιχείρησε ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Μπαλτάς στάθηκε στη σχέση κυβέρνησης – κόμματος επειδή, όπως είπε, αυτό είναι κομβικό σημείο όχι μόνο για την κυβέρνηση, «αλλά για όλο το σχέδιό μας».

«Όσοι διατελούμε υπουργοί οφείλουμε να εξηγήσουμε την εμπειρία της διακυβέρνησης στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που δεν την έχουν. Από τη στιγμή που αναλαμβάνεις διακυβέρνηση, είναι διαφορετική η οπτική που έχεις από αυτή της αντιπολιτευτικής δύναμης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάς.

Υπογράμμισε ότι η ροή του πολιτικού χρόνου από θεση ευθύνης είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει η θέση ως μέλος του κόμματος. «Η πυκνότητα του πολιτικού χρόνου φτιάχνει εντάσεις και πρέπει να βρούμε τρόπους να τις ξεπερνάμε στις σχέσεις κόμματος και κυβέρνησης» δήλωσε ο κ. Μπαλτάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο υπουργός τόνισε, απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πως η εικόνα τι σημαίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η εικόνα από την καθημερινότητα είναι δύο εικόνες που βρίσκονται συχνά σε αντίφαση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση συνιστά ένα παράδοξο» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.