ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κ.Δουζίνας: «Αν τα καταφέρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα μείνουμε στην εξουσία για δέκα χρόνια»

Κ.Δουζίνας: «Αν τα καταφέρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα μείνουμε στην εξουσία για δέκα χρόνια»

Προς τα πού να πηγαίνει μια αριστερή κυβέρνηση, διερωτήθηκε ο ακαδημαϊκός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας, στο συνέδριο του κόμματος. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να περνάει δυνατότητες από το κεφάλαιο στην εργασία, είπε για να προσθέσει: “Κάθε φορά που πετυχαίνουμε κάτι θα πρέπει να προχωράμε στο επόμενο βήμα”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδέα του κομμουνισμού είναι ο προσανατολισμός. Ο σοσιαλισμός θα είναι δημοκρατικός ή δεν θα υπάρξει. Οι βουλευτές και το κόμμα έχουν μείνει έξω από το σχεδιασμό.

Αν προσπαθούμε να προχωρήσουμε στο δημοκρατικό σοσιαλισμό θα πρέπει κάθε σχέδιο να μπαίνει σε διαβούλευση, είπε ο κ. Δουζίνας, σημειώνοντας πως αυτό είναι που θα φέρει μαζί την κυβέρνηση, το κόμμα και τα κινήματα. Όπως παραδέχθηκε “είναι θέμα ιδεολογικό και βαθύτατο πολιτικό που έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να αλλάξει”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Κόμμα και βουλευτές πρέπει να μπουν στην καρδιά της πολιτικής που έχουμε.  Αν κρατήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα μείνουμε για δέκα χρόνια”, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.