Γ.Δραγασάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε επίγνωση των ελλειμμάτων μας»

Γ.Δραγασάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε επίγνωση των ελλειμμάτων μας»

«Είμαστε στη μέση ενός στοιχήματος που δεν έχει κριθεί, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κερδίσουμε» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, από το βήμα του Συνεδρίου σε μια ομιλία με έντονο το στοιχείο της αυτοκριτικής.

«Έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ελλειμμάτων μας» παραδέχτηκε ο κ. Δραγασάκης  και συμπλήρωσε ότι ο αδύναμος κρίκος ήταν η χαμηλή δεσμευτικότητα σε σχέση με την υλοποίηση των αποφάσεων μας. «Παίρναμε αποφάσεις αλλά έμεναν στα χαρτιά», ήταν ένα από τα παραδείγματα που ανέφερε και είπε ότι το κλειδί είναι πως «ό,τι λέμε πρέπει να το κάνουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Δραγασάκης μίλησε τέλος, για «ένα σχέδιο για το κόμμα και την κυβέρνηση που θα ενσωματώνει μαθήματα από τη δράση μας» και που δεν θα είναι ευχολόγιο. Όπως είπε, «υπάρχει αριστερός και δεξιός τρόπος διοίκησης» και τάχθηκε υπέρ ενός νέου μοντέλου κυβερνησιμότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.