Χρ. Μαντάς: «Αλήθεια ποια πρέπει να είναι η σχέση της αριστεράς με το οικονομικό κατεστημένο;»

Χρ. Μαντάς: «Αλήθεια ποια πρέπει να είναι η σχέση της αριστεράς με το οικονομικό κατεστημένο;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς τοποθετήθηκε με έντονη δόση αυτοκριτικής για τις κυβερνητικές επιλογές.

«Πνέει άνεμος αριστερής διακυβέρνησης στη χώρα που να το νιώθει ο κόσμος στην καθημερινότητά του;» διερωτήθηκε από το βήμα του Συνεδρίου, για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «δεν έχουμε άνεμο αριστερής διακυβέρνησης ακόμη».

Στη συνέχεια θέτοντας μια σειρά προβληματισμών διερωτήθηκε: «Αλήθεια έχουμε συζητήσει ποια πρέπει να είναι η σχέση της αριστεράς με το οικονομικό κατεστημένο; Με το ξένο κεφάλαιο; Μήπως σ’ αυτό πεδίο αυτοσχεδιάζουμε;», και τάχθηκε υπέρ του να συγκροτηθεί ένα πρόγραμμα της αριστεράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.