ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βάσιμες ελπίδες» Βούτση ότι θα υπάρξει νέα σύνθεση στο ΕΣΡ (βίντεο)

«Βάσιμες ελπίδες» Βούτση ότι θα υπάρξει νέα σύνθεση στο ΕΣΡ (βίντεο)

Βάσιμες ελπίδες για τη συγκρότηση νέας σύνθεσης στο ΕΣΡ εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Δεν υπάρχει κανένας θεσμικός λόγος για να ακυρωθεί η προσπάθεια για λειτουργία του ΕΣΡ.

Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για την συγκρότησή του. Έχω ελπίδες ότι θα υπάρξει νέα σύνθεση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κόμμα να γίνει πιο ανοικτό, ριζοσπαστικό, κριτικό μαζί με την κοινωνία αλλά και ταυτόχρονα υποστηρικτικό προς την κυβέρνηση» συνέχισε στις δηλώσεις του στο WEB TV της Αυγής ο Νίκος Βούτσης και συμπλήρωσε «δεν πρέπει να διαρραγούν οι σχέσεις με την κοινωνία. Η παρούσα κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.