ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αγκαλιές, φιλιά, χαλαρό ντύσιμο και… λίγο Prada: Δείτε εικόνες από τα παρεπόμενα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αγκαλιές, φιλιά,  χαλαρό ντύσιμο και… λίγο Prada: Δείτε εικόνες από τα παρεπόμενα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αυλαία πέφτει σήμερα στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ταυτόχρονα το πρώτο που βρίσκει το κόμμα στην Κυβέρνηση. Οι ρυθμοί στο Φάληρο σήμερα είναι πιο χαλαροί, καθώς εξελισσόταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Κάζουαλ εμφανίσεις, πολλές ευκαιρίες και αφορμές για αναμνηστικές selfies, πηγαδάκια και οι απαραίτητες ζυμώσεις και η περισυλλογή προ της κάλπης.   

Με… κυριακάτικη εμφάνιση, χαμογελαστός και ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας την τελευταία μέρα του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο, προκειμένου να ψηφίσει για την ανάδειξη της νέας κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός -εκτός της γραβάτας- πέταξε και το επίσημο κοστούμι που συνηθίζει να φορά, καθώς παρουσιάστηκε με καρό πουκάμισο και μαύρο τζιν παντελόνι, ενώ «έκλεψε» λίγο χρόνο, συμμετέχοντας σε διάφορα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου.

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δύο μηνύματα, γράφοντας πως «Ψηφίζουμε σήμερα για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων του κόμματος μας και την επικύρωση των θέσεων του Συνεδρίου μας» και συμπλήρωσε «η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία». Πηγαδάκια νεολαίων στην είσοδο του συνεδριακού χώρουΚομψή όπως πάντα η Θεοδώρα Τζάκρη. Δεν μας έχει συνηθίσει βέβαια ούτε στα τζην, ούτε στην ατημέλητη αλογοουρά, αφού συνήθως είναι χτενισμένη στην …τρίχα, αλλά η αγάπη της στα φιρμάτα αξεσουάρ παραμένει σταθερή αξία.… Η μαύρη τσάντα που κρατούσε είναι PradaΧαμογελαστός και ευδιάθετος μπροστά στην κάλπη ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.Αγκαλιές, σέλφι και χαμόγελαΕνθουσιασμός, φιλιά…

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.