ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το παγούρι με το τσίπουρο δώρο στον Α.Τσίπρα

Το παγούρι με το τσίπουρο δώρο στον Α.Τσίπρα

Περίμεναν πως και πως τον Αλέξη Τσίπρα για να πάνε κοντά του. Πρόκειται για μια ομάδα νέων παιδιών από τη Ρουμανία που πήγαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με δώρα προς τον πρωθυπουργό. Του χάρισαν ένα χειροποίητο ξύλινο παγούρι με τσίπουρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το αντίστοιχο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ρουμανία που συνυπάρχει στην κυβέρνηση με το δεξιό που κυβερνά. Έτσι οι σύντροφοι γεμάτο χαρά επισκέφθηκαν το συνέδριο που μετείχαν ως αντιπροσωπεία και χάρισαν αυτό το παραδοσιακό δώρο στον πρωθυπουργό ο οποίος τους ευχαρίστησε μιλώντας πολύ ζεστά μαζί τους. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.