ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη

Επίθεση στο Μάκη Βορίδη για τα όσα είπε σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοσταθμό παραπολιτικά 90,1 εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον κ. Βορίδη για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ενώ καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί εάν είναι υπέρ του κράτους Δικαίου ή αν θα συνταχθεί με τα συμφέροντα των καναλαρχών.

«Οι δηλώσεις του τομεάρχη Δικαιοσύνης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Βορίδη, αποτελούν ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Εγκαλεί τον κ. Βορίδη ότι ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες,«επέλεξε να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αποδίδοντας, μάλιστα, κατηγορίες περί επηρεασμού της Δικαιοσύνης στον πρωθυπουργό! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Βορίδης άφησε και υπονοούμενα σχετικά με την στάση ανωτάτων δικαστικών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ακόμη ότι ο Μ. Βορίδης «παραδέχτηκε τις ευθύνες του κόμματος του για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι προχώρησε σε διαγωνιστική διαδικασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλεί τέλος τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, «να ξεκαθαρίσει τη θέση του: είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και του Κράτους Δικαίου ή υπέρ της διαιώνισης της αυθαιρεσίας των καναλαρχών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.