ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στη ΝΔ: Είστε βαθιά νυχτωμένοι…

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στη ΝΔ: Είστε βαθιά νυχτωμένοι…

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να καταλάβει την κυβέρνηση δια του δικαστικού σώματος. Ό,τι δεν κατάφερε με την ψήφο του λαού φαντασιώνεται ότι θα το καταφέρει με δικαστικές αποφάσεις! Είστε βαθιά νυχτωμένοι» έγραψε ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

“Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να καταλάβει την κυβέρνηση δια του δικαστικού σώματος. Ό,τι δεν κατάφερε με την ψήφο του λαού φαντασιώνεται ότι θα το καταφέρει με δικαστικές αποφάσεις!

Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Η λαϊκή κυριαρχία δεν ανατρέπεται από σκοτεινά παιχνίδια των παράκεντρων της διαπλοκής…

ΥΓ1.Η Αυγή και το Κόκκινο ποτέ δεν αναφέρθηκαν σε “ροζ σκιές” που αφορούν δικαστές σε αντίθεση με το κυριακάτικο Βήμα και το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων του βαρώνου των μίντια Ψυχαρη! Ποιος εκβιάζει ποιον;

ΥΓ2. Σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί για άλλη μια φορά προσπαθεί να συγκροτήσει το ΕΣΡ και η Νέα Δημοκρατία αρνείται! Ποιος υπονομεύει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία! Πάρτε το χαμπάρι δεν κάνουμε πίσω. Η “Ελευθερία “της προπαγάνδας υπέρ των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα 70 χρόνια τελείωσε…” έγραψε ο κ. Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.