ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαντάς: Κάνω έκκληση στη ΝΔ να μην μπλοκάρει την συγκρότηση του ΕΣΡ

Μαντάς: Κάνω έκκληση στη ΝΔ να μην μπλοκάρει την συγκρότηση του ΕΣΡ

Για τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, τονίζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις διαδικασίες τις οποίες ξεκίνησε στο συγκεκριμένο θέμα.

Μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή του Αlpha 989 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκανε αποδεκτές τις προσφυγές των ιδιωτικών καναλιών, τόνισε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω εδώ την λογική της ΝΔ που δεν συναινεί στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης. Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εξέλιξη (όπως πχ στο ΣτΕ) το ΕΣΡ θα πρέπει να συγκροτηθεί. Δεν πρέπει να συνδέουμε τα δυο ζητήματα, γιατί δεν υπηρετούμε την ουσία του Συντάγματος. Τα περί «μαύρου» στα κανάλια πανελλήνιας ραδιοτηλεοπτικής εμβέλειας, δεν μπορούμε να τα δεχτούμε. Υπάρχει μια προσπάθεια μετά από 27 χρόνια, να μπουν κανόνες και να επανέλθει η νομιμότητα. Έχει ολοκληρωθεί ένας αδιάβλητος διαγωνισμός και η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις άδειες για τα περιφερειακά και τα θεματικά κανάλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχέση με τους εργαζόμενους: βεβαίως σεβόμαστε τις αγωνίες τους και θα κάνουμε όλες τις προσπάθειες που χρειάζονται, για να εξασφαλιστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα . Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις. Η εφαρμογή του Νόμου και η βούλησή μας να βάλουμε κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτη. Κάνω έκκληση στη Ν.Δ να μην μπλοκάρει την συνταγματική επιταγή για συγκρότηση του ΕΣΡ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.