Πολιτική Γραμματεία: Ενδοοικογενειακή… γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Γραμματεία: Ενδοοικογενειακή… γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Παππάς θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος για μέλος του πολιτικού συμβουλίου

Ενδοοικογενειακή… γκρίνια προέκυψε στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Νίκος Παππάς, που θα είναι υποψήφιος για μέλος στο πολιτικό συμβούλιο της πολιτικής γραμματείας, αντιδρά στην πρόθεση του πατέρα του, Στέλιου Παππά, να θέσει υποψηφιότητα για μέλος στο εκτελεστικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται να αλλάξει ριζικά ο τρόπος λειτουργίας της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δημιουργείται ενιαίο κέντρο λήψης των κυβερνητικών αποφάσεων μεταξύ κόμματος και κυβέρνησης, αφού ο ρόλος των κομματικών στελεχών ισχυροποιείται στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα απαρτίζεται από 29 μέλη και θα «σπάσει» σε δύο όργανα: το Πολιτικό Συμβούλιο (11 μέλη + 2) και το Εκτελεστικό Συμβούλιο (14 + 2). Σύμφωνα με πηγές, καταργείται το άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο της Δευτέρας, καθώς πλέον τον στρατηγικό αυτο ρόλο αυτό θα αναλάβει το Πολιτικό Συμβούλιο, που θα εκπροσωπείται τόσο από υπουργούς όσο και από κομματικά στελέχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα για τα έκτακτα και τρέχοντα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ενώ θα καθορίζεται και η επικοινωνιακή γραμμή. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει για πιο κομματικά και οργανωτικά ζητήματα ζητήματα, σχεδόν μία φορά το μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.