Ρήγας: Βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να ισχυροποιηθεί πολιτικά μέσα στην κοινωνία

Ρήγας: Βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να ισχυροποιηθεί πολιτικά μέσα στην κοινωνία

Βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει προκύψει και από το Συνέδριο, «είναι αφ’ ενός να ισχυροποιηθεί πολιτικά μέσα στην κοινωνία και αφ’ ετέρου να διαμορφώσει το μέτωπο απέναντι στις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας», τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”.

«Είναι αναγκαίο», υπογράμμισε, «να πολεμήσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά που δίνουν τα ρέστα τους προκειμένου να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, επειδή έχουν θιγεί τα συμφέροντά τους», προσθέτοντας ότι «σε αυτό το μέτωπο χωράνε όλοι οι πολίτες που δεν θέλουν να γυρίσουμε στις καταστάσεις του παρελθόντος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για το βασικό μήνυμα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας είπε ότι «έγινε μια εξαιρετική συζήτηση, η οποία επιβεβαίωσε αφ’ ενός την πολιτική γραμμή που έχει ακολουθηθεί το τελευταίο διάστημα και αφ’ ετέρου τη βούληση για ένα ισχυρό πολιτικό κέντρο μέσα στο κόμμα, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και των μαχών που δίνουμε αυτή την περίοδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.