Σ. Κούλογλου: «Δεν πρέπει να κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αδειοδοτήθηκαν»

Σ. Κούλογλου: «Δεν πρέπει να κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αδειοδοτήθηκαν»

Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν κριθεί συνταγματικός ο νόμος Παππά, είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέλιος Κούλογλου υποστήριξε ότι δεν πρέπει να κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αδειοδοτήθηκαν. 

«Θα έπρεπε να συνδυαστεί αυτή η προσπάθεια αλλαγής της κατάστασης και ρύθμισης του χάους και της ασυδοσίας που υπήρχε με μέτρα ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σε άλλο επίπεδο. Σε τοπικό επίπεδο, σε θεματικό επίπεδο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου στο ερώτημα αν θα αποτελεί πολιτική ήττα για την κυβέρνηση να κριθεί αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο Παππά απάντησε: «Και συνταγματικό να κριθεί θα πρέπει να υπάρξουν πρόνοιες για παραπέρα ρυθμίσεις για τους ανθρώπους οι οποίοι μένουν εκτός δουλειάς και τα κανάλια που κλείνουν. Θα έπρεπε να συνδυαστεί αυτή η προσπάθεια αλλαγής της κατάστασης και ρύθμισης του χάους και της ασυδοσίας που υπήρχε με μέτρα ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σε άλλο επίπεδο. Σε τοπικό επίπεδο, σε θεματικό επίπεδο, τα υπάρχοντα κανάλια και να μη χάσουν τόσοι άνθρωποι τη δουλειά τους. Αυτό θα είναι μία σημαντική προτεραιότητα».

Στην επισήμανση ότι ουσιαστικά με αυτά που λέει εννοεί ότι δεν θα πρέπει να κλείσουν τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν ο κ. Κούλογλου ανέφερε: «Να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, όχι φυσικά σε βάρος των τεσσάρων που πλειοδότησαν και δώσαν τόσα πολλά χρήματα, αλλά να μετασχηματιστούν σε τοπικά κανάλια, σε θεματικά, υπάρχουν λύσεις. Δεν πρέπει να παρθεί μία απόφαση είναι συνταγματικό και από κει και πέρα τελειώσαμε. Πρέπει να υπάρξει μία ευλυγισία από κει και μετά και να υπάρξει μία καθαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων των πρακτικών που θα προκύψουν ακόμα κι αν είναι κριθεί ο νόμος συνταγματικός και προχωρήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν κριθεί συνταγματικός αυτό και πάλι θεωρώ ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου και πρέπει να δούμε τι θα πει το δικαστήριο. Μπορεί να θεωρήσει το ένα ή το άλλο θέμα. Να θεωρήσει ότι το ΕΣΡ είναι αναρμόδιο, μπορεί να θεωρήσει ότι ο αριθμός των καναλιών στα οποία πρέπει να δοθεί άδεια, είναι αυτό το πρόβλημα. Ανάλογα με την κατάσταση θα πρέπει η κυβέρνηση να διαμορφώσει την τακτική της. Φυσικά ξεκινάμε από την αρχή, αλλά από την άλλη μεριά η πρόθεση να υπάρξει λύση στην ασυδοσία και να μην επαναληφθεί βρίσκει σύμφωνη τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.