Κούλογλου για ΕΣΡ: «Η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη τακτικής»

Κούλογλου για ΕΣΡ: «Η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη τακτικής»

Φίλια πυρά για την στάση που κρατά στο θέμα του ΕΣΡ και των τηλεοπτικών αδειών, δέχθηκε η κυβέρνηση από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

Σε συνέντευξή του στο Ράδιο 98.4 Κρήτης, ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι η κυβέρνηση, έκανε «σημαντικά λάθη τακτικής και έχουμε φτάσει σε ένα αδιέξοδο».

Πρότεινε στην κυβέρνηση να κάνει υποχωρήσεις για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να πετύχει το βασικό της στόχο που είναι να μπει τάξη στο τοπίο, να βάλει χρήματα στο ταμείο, όπως είχε υποσχεθεί.

Για την επιλογή Πολύδωρα ο κ. Κούλογλου δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως ταιριάζει στη λογική των αμοιβαίων υποχωρήσεων. «Κάποια στιγμή και η κυβέρνηση πρέπει να κινείται λιγότερο με συνεχείς κινήσεις τακτικής και ελιγμούς και περισσότερο με μια στρατηγική. Δεν μπορεί όλα να στηρίζονται σε μια επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης που είναι πρόσκαιρη και δεν φέρνει πλέον κανένα απολύτως αποτέλεσμα». Οπως είπε «κανονικά θα έπρεπε να καθίσουμε κάτω, να δούμε 25 ονόματα, να δούμε ποια είναι τα κατάλληλα και να επιλέξουμε ένα από αυτά, το οποίο θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό. Όχι απλά να βάλουμε σφήνα στην άλλη πλευρά, γιατί αυτή ήταν η ιδέα. Πρέπει οι προτάσεις της κυβέρνησης να είναι αξιόπιστες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε δε ότι «βλέπουμε κινήσεις τακτικής στην αρχή μιας διαπραγμάτευσης» και πρόσθεσε: «Κανονικά θα έπρεπε η κυβέρνηση να έχει και εναλλακτικές λύσεις στην τσέπη της – και θα έχει τέτοιες. Δεν θα κολλήσει σε μία υποψηφιότητα η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή. Κάποια στιγμή τα αυτογκόλ πρέπει να τελειώσουν. Η κυβέρνηση έχει καλές προθέσεις αλλά θα πρέπει να διαμορφώνει σαφή στρατηγική με εναλλακτικά σχέδια. Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις. Αποδείχτηκε αυτό και από την περυσινή μάχη με τους δανειστές για την αλλαγή της πολιτικής λιτότητας στην Ευρώπη […] Οταν δεν έχεις σχέδια και ολοκληρωμένη στρατηγική, στο τέλος ηττάσαι. Εδώ έχουμε μια επανάληψη αυτής της ήττας σε μικρότερη κλίμακα φυσικά που αφορά τον τομέα της ραδιοτηλεόρασης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.