ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Εμείς θέλουμε συγκρότηση ΕΣΡ και ρύθμιση τηλεοπτικού τοπίου – Θέλετε την Ελλάδα υπόδουλη σε μια χούφτα οικογένειες»

ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Εμείς θέλουμε συγκρότηση ΕΣΡ και ρύθμιση τηλεοπτικού τοπίου – Θέλετε την Ελλάδα υπόδουλη σε μια χούφτα οικογένειες»

«Εμείς θέλουμε συγκρότηση του ΕΣΡ και ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, εσείς θέλετε την Ελλάδα υπόδουλη σε μια χούφτα οικογένειες», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διότι «το κακό παρελθόν με τα θαλασσοδάνεια και τους καναλάρχες ταπείνωσαν τη χώρα».

Ο κ. Φάμελλος ανέφερε ότι θα υπάρξει τροποποίηση στην εξέλιξη της συζήτησης, σύμφωνα με την οποία απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ και για την τιμή εκκίνησης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΝΔ δέχθηκε τελικά την ανάγκη ρύθμισης του τοπίου, επειδή το ζητά η ίδια η κοινωνία.

«Η κοινωνία και τα πολιτικά κόμματα που την εκφράζουν, σήμερα έχουν συμφωνήσει ότι χρειάζονται άδειες για τα κανάλια και χρειάζεται και η λειτουργία του ΕΣΡ» είπε και τόνισε ότι ένα χρόνο πριν, στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι δεν χρειάζονται άδειες, αλλά σήμερα οπισθοχώρησε επειδή η κοινωνία απαίτησε την εφαρμογή του Συντάγματος για τα ΜΜΕ και γιατί η κοινωνία θέλει σιγά-σιγά να πετάει από επάνω της δεσμά που την κρατούσαν ταπεινωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα κάνουμε τη χάρη στους συνηγόρους των καναλαρχών, να αποσύρουμε ένα νόμο που το ΣτΕ επανειλημμένως έχει πει ότι χρειάζεται», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και την πολιτική ευθύνη να συσταθεί ΕΣΡ το οποίο πρέπει να παρακολουθεί και την αδειοδότηση και την τρέχουσα περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.