ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Ρίχνουν τους τόνους» Φίλης-Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: «Ρίχνουν τους τόνους» Φίλης-Τσίπρας

Παρά την ένταση και τα παράπονα του τέως, πλέον, υπουργού Παιδείας κατά την παράδοση-παραλαβή, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στον ανασχηματισμό ή στην επιλογή του πρωθυπουργού να αφαιρέσει το χαρτοφυλάκιο του Παιδείας από τον κ. Φίλη, κατά τη σημερινή τρίωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους τόνους έριξε και ο ίδιος ο κ. Φίλης, ο οποίος, βγαίνοντας από τα γραφεία του κόμματος, δήλωσε στους δημοσιογράφους: “όλα καλά” και συνέχισε: “είπαμε για το χρέος, τα γνωστά”.  Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους “για τα δικά σας είπατε;”, απάντησε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει δικό μας θέμα”.

Στελέχη της Κουμουνδούρου, μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφεραν ότι τα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξης:

– Η αξιολόγηση και οι τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση – Το θέμα του χρέους σε συνάρτηση και με την επίσκεψη Ομπάμα και τον αντίκτυπο που έχει αυτή.

– Οι εξελίξεις για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Κυβερνητικές πηγές έλεγαν χαρακτηριστικά: “Εξαντλούμε κάθε περιθώριο συναίνεσης”.

Τόνιζαν μάλιστα ότι υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί θετικό κλίμα και έχει διαμορφωθεί ένα έδαφος συναίνεσης από τα κόμματα της Κεντροαριστεράς και του Κέντρου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, είναι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ την Πέμπτη και… “από εκεί και πέρα βλέπουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.