Χρ. Μαντάς για ΕΣΡ: «Δομική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο – Nα μπεί επιτέλους τάξη στην ανομία 27 χρόνων»

Χρ. Μαντάς για ΕΣΡ: «Δομική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο – Nα μπεί επιτέλους τάξη στην ανομία 27 χρόνων»

«Η σημερινή εξέλιξη είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι μια δομική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και έχει όλες τις προϋποθέσεις να μπει επιτέλους τάξη στην ανομία 27 χρόνων», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, για το αποτέλεσμα της αποψινής Διάσκεψης των Προέδρων.

Ενώ συνέχισε, «Με πολύ επίπονες προσπάθειες και αφού περάσαμε από σαράντα κύματα, φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα, που κρίνεται ευρύτερα θετικό και συνθετικό. Με την βοήθεια όλων μας, το ΕΣΡ μπορεί να εκπληρώσει όλα τα καθήκοντά του, τα οποία, προφανώς δεν είναι μόνον η διαγωνιστική διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά είναι συνολικά η εποπτεία και ο έλεγχος ώστε να έχουμε, επιτέλους, ένα επίπεδο αντικειμενικής πληροφόρησης και ποιότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας πως «είναι ένα θετικό σήμα ισονομίας στην κοινωνία, να καταβάλλουν κι αυτές οι επιχειρήσεις το τίμημα – το οποίο συνθετικά θα αποφασιστεί – να γίνει όλη η διαδικασία νόμιμη και να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη μέρα. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές και θα βοηθήσουμε όλοι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.