ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση στον Α.Τσίπρα για «τυχοδιωκτισμό που ανέτρεψε την πορεία της χώρας» από τον Σ. Αναστασιάδη της ΝΔ

Επίθεση στον Α.Τσίπρα για «τυχοδιωκτισμό που ανέτρεψε την πορεία της χώρας» από τον Σ. Αναστασιάδη της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας ήρθε και ξαναβύθισε τη χώρα στην ύφεση το 2015, όπου παραμένει και το 2016, προκαλώντας τεράστια μείωση στα εισοδήματα όλων των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό και ενδεικτικό της ζημίας που προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση ότι τον Νοέμβριο του 2014 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβλεπε ότι το ονομαστικό ΑΕΠ στο τέλος του 2016 θα ανερχόταν σε 196 δις €.

Το ίδιο όργανο, τον Μάιο του 2016, εκτίμησε ότι στο τέλος του 2016 το ΑΕΠ της χώρας θα είναι 175 δις €, 21 δις € λιγότερα», τόνισε ο βουλευτής  Ν.Δ. κ. Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας  στην επιτροπή οικονομικών κατά τη συζήτηση επί του Απολογισμού και Ισολογισμού του κράτους, οικονομικού έτους 2014, από τη θέση του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι, το 2014 ήταν ένα έτος δημοσιονομικών επιτευγμάτων, και εξήγησε: «H χώρα,  είχε βρει το δρόμο της και είναι βέβαιο πως, εάν η προηγούμενη κυβέρνηση ολοκλήρωνε το έργο της, θα ήμασταν σήμερα και εκτός μνημονίου. Δυστυχώς, ο τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα ανέτρεψε αυτή την πορεία».

Καταλήγοντας ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Σήμερα οφείλουμε να πιστώσουμε στην τότε κυβέρνηση τις μεγάλες προσπάθειες και τα θετικά αποτελέσματα και να σταθούμε στα διδάγματα.

Τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2014 έδειχναν το δρόμο προς την έξοδο από την κρίση. Η χώρα είχε μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, η αναγκαία τότε συναίνεση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν δόθηκε από τα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης και σημερινής κυβέρνησης και η χώρα οδηγήθηκε και πάλι στην οπισθοδρόμηση. Το 2014 πρέπει να αποτελέσει και πάλι ένα έτος διδακτικό για όλους μας». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.