Ο Πολάκης θεωρεί την επίσκεψη Ομπάμα μεγάλης σημασίας για την υπόθεση του ελληνικού χρέους (φωτό)

Ο Πολάκης θεωρεί την επίσκεψη Ομπάμα μεγάλης σημασίας για την υπόθεση του ελληνικού χρέους (φωτό)

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, όπως συνηθίζει εξάλλου, εξαπολύει επίθεση σε όσους άσκησαν κριτική στον πρωθυπουργό για τη στάση του σώματος του ή την προφορά του κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

“Λαμόγια,κομπλεξικοί, δηθενάδες του μικροαστικού ψευτοευπρεπεισμού, πολιτικά φερέφωνα της διαπλοκής, πληρωμένα μικρόφωνα και κονδυλοφόροι:

Καταπιείτε τη γλώσσα σας, πνιγείτε στη Χολη σας, κρεμαστείτε απ τις γραβάτες σας…… Τη σημασία αυτού που έγινε σημερα για το Χρεος δεν την κρύβετε ότι αηδία και να πείτε”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.