ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ. Παπαδημούλης προς Kομισιόν για τις μειονότητες στην Αλβανία: «Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες για να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα;»

Δ. Παπαδημούλης προς Kομισιόν για τις μειονότητες στην Αλβανία: «Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες για να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα;»

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα την ελλιπή εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου στην Αλβανία και ιδιαίτερα αναφορικά με τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και την προστασία της ελευθερίας της έκφρασης των μειονοτήτων της, κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη σχετική Έκθεση Προόδου της Κομισιόν για την Αλβανία, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόοδος, τόσο στο επίπεδο υιοθέτησης και εναρμόνισης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, όσο και στο επίπεδο εφαρμογής και αποτελεσματικότητας της νομοθεσίας σε επιμέρους τομείς», όπως είναι η ελευθερία έκφρασης, τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα, η πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Δημήτρης Παπαδημούλης ρωτά την Επιτροπή ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να αναλάβει «προκείμενου να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα, η διαφθορά στα ΜΜΕ και να αποτραπεί η καταπάτηση της ελεύθερης έκφρασης», αλλά και με ποιον τρόπο θα διασφαλιστούν η ελευθερία έκφρασης και η συνταγματικότητα του νόμου για την προστασία ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων «από αδιαφανείς αποφάσεις, χωρίς διαφθορά και κυβερνητικές παρεμβάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.