ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρ. Σβίγκου: «Xθες έγινε ένα θετικό βήμα για τη χώρα μας – Αποκρούστηκαν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ»

Ρ. Σβίγκου: «Xθες έγινε ένα θετικό βήμα για τη χώρα μας – Αποκρούστηκαν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ»

«Xθες έγινε ένα αποφασιστικό και θετικό βήμα για τη χώρα μας. Ήρθε ως επιβεβαίωση και των πολύ θετικών στοιχείων που καταγράφει η ελληνική οικονομία το τελευταίο διάστημα και των προβλέψεων για την ανάπτυξη για το 2017» τόνισε η Ράνια Σβίγκου για τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, σε συνέντευξή της εκτιμώντας ότι «σίγουρα μιλάμε για πολύ θετική απόφαση αναφορικά με το χρέος».

«Αυτό είναι κάτι το οποίο οφείλει και η αντιπολίτευση να το αναγνωρίσει, παρόλο που όταν ήταν κυβέρνηση απλώς επαναλάμβανε μονότονα ότι το χρέος είναι βιώσιμο και ότι δεν χρειάζεται κανένα μέτρο για τη ρύθμισή του» πρόσθεσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, επίσης, ότι είναι «θετικό το ότι αποκρούστηκαν οι παράλογες απαιτήσεις για τα εργασιακά και ότι θα ακολουθηθούν οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, αυτό δηλαδή, το οποίο τόνιζε σε όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και συνεχίζει να τονίζει η κυβέρνηση» όπως επισήμανε.

Σε αυτο το πλαίσιο, τόνισε η κ. Σβίγκου, ότι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές είναι «η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δεν είναι η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και άλλα ακραία πράγματα που ζητάει το ΔΝΤ». 

Ρ. Σβίγκου μέσω Twitter: “Κατανοούμε τη δυσκολία του Κ.Μητσοτάκη να αποδεχτεί την επιτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του χρέους. Μέχρι πρότινος το θεωρούσαν βιώσιμο”

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει μέσω Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ σχετικά με τις αποφάσεις του χτεσινού Eurogroup για το χρέος: «Κατανοούμε τη δυσκολία του Κ.Μητσοτάκη να αποδεχτεί την επιτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του χρέους. Μέχρι πρότινος το θεωρούσαν βιώσιμο» σημειώνει η κ. Σβίγκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.