Π. Ρήγας: «Θα κλείσει η αξιολόγηση και θα προχωρήσουν τα πράγματα με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό»

Π. Ρήγας: «Θα κλείσει η αξιολόγηση και θα προχωρήσουν τα πράγματα με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό»

Σε συνέντευξή του ο γραμματέας της ΚΕ του κυβερνώντος κόμματος, Πάνος Ρήγας, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαχρονικά, και συνειδητά παραμένει εδώ και δεκαετίες από την ιστορική του διαδρομή, αποφασιστικά μαχητικό τμήμα του διαχρονικού αγώνα ενάντια στο νεοναζισμό» χαρακτηρίζοντας «προσβλητική και επικίνδυνη» τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα κλείσει η αξιολόγηση και θα προχωρήσουν τα πράγματα με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό για ένταξη στην πολιτική χαλάρωση και έξοδο στις αγορές. Σημείωσε ότι «η προσπάθεια που γίνεται από εμάς είναι ξεκάθαρη», ότι γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση την οποία κάνει η κυβέρνηση με έντιμο τρόπο και τόνισε ότι «είναι δεδομένο ότι εμείς μέτρα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε».

Ειδικότερα, ο κ. Ρήγας τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαχρονικά, και συνειδητά παραμένει εδώ και δεκαετίες από την ιστορική του διαδρομή αποφασιστικά, μαχητικό τμήμα του διαχρονικού αγώνα ενάντια στο νεοναζισμό». Υπογράμμισε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να επιδείξουμε καμία ανοχή σε αυτά τα μορφώματα και δεν υπάρχει καμία ούτε να τα ακουμπήσει κανείς, ούτε να τα προφυλάξει κανείς». Επισήμανε ότι ο νεοναζισμός είναι επικίνδυνος και είναι ορατά στην Ευρώπη τα αποτελέσματα (σ.σ. άνοδος της ακροδεξιάς) από όσους παίζουν με αυτή την αντίληψη. Επιπλέον, εμμέσως πλην σαφώς επέρριψε ευθύνες για τη ρητορεία από διάφορα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως η ΝΔ, όλη αυτή την περίοδο της έντασης του Προσφυγικού, που διευκόλυνε τα μορφώματα αυτά. Σημείωσε ότι ωστόσο η πολιτική της κυβέρνησης στο Προσφυγικό ήταν αυτή που απέτρεψε στη χώρα μας την εξάπλωση της ξενοφοβίας, που παρατηρείται σε άλλες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΥΡΙΖΑ είναι διαχρονικά, και συνειδητά παραμένει εδώ και δεκαετίες από την ιστορική του διαδρομή, αποφασιστικά μαχητικό τμήμα του διαχρονικού αγώνα ενάντια στο νεοναζισμό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.