Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη

“Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη συμπίπτει με το μεγαλύτερο προσφυγικό και μεταναστευτικό κύμα που έχει γνωρίσει η Ευρώπη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Στη χώρα μας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανθρωπιστική διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος, η αλληλεγγύη των Ελλήνων πολιτών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ευρώπη” αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη.

“Οι ξεριζωμένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια, πρόσφυγες και μετανάστες, αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε μια Ευρώπη που  υψώνει τείχη και οι ακροδεξιές φωνές συνεχώς  πληθαίνουν.  Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στο πλευρό τους, διεκδικώντας ασφαλείς διόδους για τους ανθρώπους που χρήζουν διεθνούς προστασίας, ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, και αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του φιλειρηνικού κινήματος  σε όλη την Ευρώπη” καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.