Κ. Ζαχαριάδης: «Δεν θα ήθελα να το παίξω, ούτε συνήγορος, ούτε κατήγορος του κ. Καμμένου»

Κ. Ζαχαριάδης: «Δεν θα ήθελα να το παίξω, ούτε συνήγορος, ούτε κατήγορος του κ. Καμμένου»

Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται μέλη της οικογένειας στην πολιτική αντιπαράθεση, υπογράμμισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά Fm».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «προφανώς, ως εικόνα το να συλλαμβάνονται δυο δημοσιογράφοι, εμένα μου δημιουργεί ένα μεγάλο συναίσθημα απόστασης, θα μπορούσα να πω και αποστροφής». «Δεν θα ήθελα να το παίξω, ούτε συνήγορος, ούτε κατήγορος του κ. Καμμένου», πρόσθεσε, για να τονίσει ότι «το ζήτημα πρέπει να τοποθετηθεί στην πραγματική του διάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμανε ότι «ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις το πρωί σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο και είπε ότι υπήρξαν αναφορές στην οικογένειά του και ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά του», για να υπογραμμίσει: «Θέλω να σας πω ότι η εμπλοκή συγγενικών ατόμων, συζύγων, παιδιών, στην πολιτική αντιπαράθεση είναι κάτι που τουλάχιστον εμένα με υπερβαίνει. Δηλαδή, μπορεί όποιος θέλει να κάνει όσο θέλει σκληρή κριτική στον οποιονδήποτε, αλλά είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται μέλη της οικογένειας. Πρέπει να τηρούνται κάποιες διαδικασίες στον δημόσιο χώρο γενικώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.