Π. Ρήγας: Στους δήμους έριξε την ευθύνη για το μπάχαλο με τις προσλήψεις στα hot spots

Π. Ρήγας: Στους δήμους έριξε την ευθύνη για το μπάχαλο με τις προσλήψεις στα hot spots

«Το σύνολο των προσλήψεων έχουν πάει στις δομές, υπήρχε ενημερωτικό και από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Αντωνοπούλου» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, αναφερόμενος στις προσλήψεις που έχουν γίνει για το προσφυγικό. 

Ο κ. Ρήγας παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν και κάποιες αβελτηρίες», αλλά «έδειξε» τους δήμους για το πρόβλημα, αναφέροντας ότι «μέσω των δήμων ήταν οι προσλήψεις».

«Θα γίνει έλεγχος στους δήμους που έχουν αναλάβει την ευθύνη των προσλήψεων και όπου χρειάζεται θα παρθούν τα μέτρα που πρέπει να υπάρχουν… Η κυβέρνηση όπου υπάρχει θέμα θα το λύσει. Αν κάποιοι δεν το έκαναν με τον ορθό τρόπο θα λυθεί το θέμα» επισήμανε. 

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι στο θέμα των 2.500 προσλήψεων, κατ’ αρχάς είναι εμπλεκόμενοι οι δήμοι, ενώ για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε ότι «τώρα συγκροτήθηκε, οι υπηρεσίες ήταν διασκορπισμένες η κυβέρνηση το έκανε αυτό». «Τελειώνει τώρα και το οργανόγραμμα του υπουργείου, όχι ότι δεν γινόταν δουλειά» ανέφερε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν γίνει τεράστια βήματα στο προσφυγικό (…) τα μεγαλύτερα ποσά έρχονται μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και με αυτόν τον τρόπο γίνονται όλες οι ενέργειες σημείωσε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.