ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Η καταστροφολογία της ΝΔ δεν συνιστά είδηση»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η καταστροφολογία της ΝΔ δεν συνιστά είδηση»

Για πλήρη ταύτιση της Νέας Δημοκρατίας με τον Σόιμπλε κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη σε ρ/σ.

Η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς -όπως είπε- «η καθυστέρηση έχει κόστος, μεγάλο κόστος, που καλούμαστε να πληρώσουμε».

«Η πρώτη καθυστέρηση μας κόστισε 9 δισ., η δεύτερη μας έφερε το υπερταμείο. Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Σήμερα απειλείται το πρόγραμμα με αποχώρηση του ΔΝΤ. Αυτό θα σημάνει σταμάτημα πλήρως του προγράμματος και επαναδιαπραγμάτευση νέου προγράμματος», υπογράμμισε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η καταστροφολογία της ΝΔ, δια στόματος της Ν. Μπακογιάννη, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα δεν συνιστά είδηση. Ούτε συνιστά, βέβαια, είδηση η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με τον κ. Σόιμπλε. Αυτό που θα μας εξέπληττε θα ήταν αν η ΝΔ στεκόταν για μια φορά απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών που θέλουν νέα σκληρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού», ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.