ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ΔΟΛ: Προσωπική επιλογή Μουλόπουλου η αποδοχή της πρότασης

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ΔΟΛ: Προσωπική επιλογή Μουλόπουλου η αποδοχή της πρότασης

Προσωπική επιλογή του μέχρι πρότινος διευθυντή της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου χαρακτήριζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού, στον οποίο είχε διατελέσει διευθυντικό στέλεχος, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από την εξέλιξη αυτή, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, που κάνει λόγο για διαπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο ΔΟΛ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας “Το Βήμα” (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση”.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κομματικές πηγές έλεγαν:

“Είναι προσωπική επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου να αποδεχθεί την πρόταση του ΔΟΛ, η οποία είναι απολύτως σεβαστή” και υπενθύμιζαν ότι: “Ο κ.Μουλόπουλος ήταν για πολλά χρονια διευθυντικό στέλεχος του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού ομίλου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειωτέον ότι ο κ. Μουλόπουλος παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.