Τρ. Μηταφίδης: «Η αντιπολίτευση κλαίγεται για τον πρωτογενή τομέα, αφού πρώτα τον απαξίωσε»

Τρ. Μηταφίδης: «Η αντιπολίτευση κλαίγεται για τον πρωτογενή τομέα, αφού πρώτα τον απαξίωσε»

Η παρέμβαση της κυβέρνησης στον αγροτικό χώρο κινείται στο πλαίσιο της ασφαλιστικής και φορολογικής δικαιοσύνης, δήλωσε ο βουλευτής Α? Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

«Το 12.000 αφορολόγητο παραμένει για τους αγρότες. Υπάρχουν βέβαια ζητήματα που αφορούν το κόστος παραγωγής, όπως είναι το θέμα με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο κ.λπ., που είναι αυτονόητα αιτήματα και πολύχρονα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν» σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό υπογράμμισε: «Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός χώρας, που απευθείας, όχι απλά ανέβηκε στα τρακτέρ ως αντιπολιτευόμενος, αλλά μίλησε επανειλημμένα με τους εκπροσώπους των αγροτών και βρέθηκαν και λύσεις, προσπάθησε μέσα σε αυτό το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον να δώσει και απαντήσεις».

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης τόνισε: «Οι επικριτές μας είχαν διαφθείρει στην κυριολεξία την ελπίδα που είχαν οι αγρότες, οι οποίοι ήταν στο συνεταιριστικό κίνημα και κατέστρεψαν ολόκληρους τομείς του πρωτογενούς τομέα με τις περιβόητες επιδοτήσεις και τώρα κλαίγονται υπέρ του πρωτογενούς τομέα, τώρα τον θυμήθηκαν, αφού τον απαξίωσαν εντελώς».

Σε ό,τι αφορά την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τη β? αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος ανέφερε: «Δεν είμαστε της λογικής ότι ευημερούν οι αριθμοί και υποφέρουν οι άνθρωποι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του ΔΟΛ είπε: «Προφανώς, η δικιά μας μέριμνα και σκέψη είναι να μη χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι, χωρίς όλα αυτά που μας καταμαρτυρεί η αντιπολίτευση και χωρίς κανενός είδους προνομιακή μεταχείριση, διότι η ιστορία των θαλασσοδανείων, των πάρτι που γίνονταν στο τρίγωνο της διαπλοκής, έχει τελειώσει οριστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.