ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρ. Μαντάς: «Δεν είναι μόνο η βόμβα στον ΔΟΛ – Υπάρχουν κι άλλες βόμβες πολύ κοντά μας»

Χρ. Μαντάς: «Δεν είναι μόνο η βόμβα στον ΔΟΛ – Υπάρχουν κι άλλες βόμβες πολύ κοντά μας»

Ως «Sans culottes» δηλαδή αβράκωτους ή… ξεβράκωτους χαρακτήρισε τα μέλη της κυβέρνησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, δανειζόμενος τον γνωστό χαρακτηρισμό από την γαλλική επανάσταση, θέλοντας να καταδείξει την λαϊκή τους προέλευση.

«Κάποιες πολιτικές δυνάμεις μάλλον τις ενοχλεί ότι στην διακυβέρνηση είναι κάποιοι που τους αποκαλούν ξεβράκωτους» είπε χαρακτηριστικά για να περάσει και στις εξελίξεις που συντελούνται το τελευταίο διάστημα στον ΔΟΛ: «Δεν μπορούν αυτό να το χωνέψουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας άνθρωπος της αριστεράς που έχει περγαμηνές στην δημοσιογραφία και πέρασε από πολιτικές θέσεις ανέλαβε μια θέση ευθύνης στο συγκρότημα που εργαζόταν. Αυτός ο άνθρωπος γι αυτές τις πολιτικές δυνάμεις δεν μπορεί να λέγεται Μουλόπουλος ενώ αν λεγόταν Καψής ή Μιχελάκης δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη στα πάντα: στο Κράτος, στα ΜΜΕ, ώστε να μην παρεισφρήσει τίποτα που θα μολύνει την αρμονία που έχει γίνει καθεστώς τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Ο ίδιος κάλεσε δε την αντιπολίτευση να ανταποκριθεί στην πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ώστε να θεσμοθετηθεί πλαίσιο σωτηρίας των δημοσιογραφικών συγκροτημάτων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. «Δεν είναι μόνο η βόμβα στον ΔΟΛ. Υπάρχουν κι άλλες βόμβες πολύ κοντά μας. Γι αυτό πρέπει να πάρουμε όλοι μαζί πρωτοβουλίες χωρίς συναλλαγές κάτω από το τραπέζι ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν οι εφημερίδες και να υπάρχει πολυφωνία και να μην χαθούν άλλες θέσεις εργασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσίευμα που τον εμφανίζει στην Βουλή να διαβάζει την εφημερίδα «Νέα» «απολογήθηκε» λέγοντας «δεν αντικατέστησα τις κομματικές εφημερίδες με νέα αγάπη. Συνηθίζω να φέρνω πακέτα τις εφημερίδες και να ενημερώνομαι από όλες τις πλευρές. Αυτό θα συνεχίσω και δεν σημαίνει ότι έχω ιδιαίτερη αγάπη ή ιδιαίτερη απέχθεια σε κάποια ΜΜΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.