ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Μανιός: «Εάν οι δανειστές μας ρίξουν θα είναι λόγω μιας κόντρας με τις ΗΠΑ»

Ν. Μανιός: «Εάν οι δανειστές μας ρίξουν θα είναι λόγω μιας κόντρας με τις ΗΠΑ»

Κατηγορηματικά αντίθετος με ενδεχόμενη μείωση συντάξεων και αφορολόγητου εμφανίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

Ο κ. Μανιός, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει μείωση του αφορολόγητου ή περικοπή των συντάξεων.

«Τώρα θα σας φέρει ο κ. Τσίπρας μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ, δεν θα το ψηφίσετε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Όχι, δεν θα το ψηφίσω», απάντησε ο κ. Μανιός. «Ούτε τις συντάξεις;» επανήλθε ο δημοσιογράφος για να εισπράξει μια ακόμη αρνητική απάντηση.

«Είναι συμφωνημένα και δεν θα το φέρει, από την προηγουμένη συμφωνία μάλιστα», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντας την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης σε λόγους πολιτικούς.

«Η αξιολόγηση ζορίζεται για λόγους πολιτικούς. Υπάρχει μια αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Η κόντρα αυτή είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι τσακώνονται τα βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια. Γιατί η Ελλάδα στρατηγικά και ιστορικά είναι στην πλευρά των ΗΠΑ. Είτε είμαστε στην Ε.Ε. με τις ευλογίες (των ΗΠΑ), είτε όχι», υποστήριξε ο κ. Μανιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όποιος ακούσει τους λόγους του κ. Ομπάμα και τους λόγους του κ. Τραμπ, αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μια δυσανεξία μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανία. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα», πρόσθεσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας μάλιστα πως «εάν μας ρίξουν θα είναι λόγω μιας κόντρας προς τις ΗΠΑ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.