ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Μάρδας: «Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη περισσότερο για να ακούσουμε παρά να μιλήσουμε»

Δ. Μάρδας: «Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη περισσότερο για να ακούσουμε παρά να μιλήσουμε»

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι «οι φόροι είναι περίπου 2,5 δισ. σε 55 περίπου έσοδα και δαπάνες. Είναι ένα σύνολο φόρων το οποίο έχει σκορπίσει σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η επίπτωση αυτής της λογικής είναι πολύ μικρότερο από μία άλλη με την οποία είχαμε υψηλούς φόρους σε συγκεκριμένους κλάδους προϊόντα η υπηρεσίες. Υπάρχουν φόροι, αλλά έχουμε και ένα προϋπολογισμό, ο οποίος δίνει 750 εκατ. Παραπάνω δαπάνες και αυτές οι δαπάνες γυρίζουν στον κόσμο».

Αναφορικά με την αξιολόγηση, ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει όσο το δυνατό γρηγορότερα, «αλλά καταλαβαίνετε ότι όταν συμμετέχουν δύο σε μια διαδικασία συζήτησης δεν μπορεί μόνο ο ένας να εκβιάσει αυτές τις ταχύτητες όταν ο άλλος δεν θέλει να επηρεάσει αυτές τις ταχύτητες».

«Το 2017 σύμφωνα και με τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν θα είναι μια χρονιά που θα αφήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ περισσότερο για να ακούσουμε παρά να μιλήσουμε. Εκείνο που χρειάζεται είναι να ακούσουμε προβλήματα τα οποία έχουν κατά νου», σημείωσε ο κ. Μάρδας.

Από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης επισήμανε πως «εφτά χρόνια μετά από όλες αυτές τις πολιτικές των μνημονίων και των ναρκών, που διαμορφώθηκαν εξαιτίας αυτών των πολιτικών στη χώρα δυστυχώς φαίνεται να μην έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο τρόπος αντιμετώπισης τους και για αυτό χρειάζεται επειγόντως εθνική στρατηγική και εθνική ομοψυχία και ένα άλλο σχέδιο, το οποίο θα δώσει απάντηση».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι δεν θα βιώσουμε την ίδια διαδικασία του 2015. Αυτή η αξιολόγηση ήταν να κλείσει μήνες πίσω».

" width="300">
" width="300">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.