Ερώτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για την δράση του Αρτ. Σώρρα

Ερώτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για την δράση του Αρτ. Σώρρα

Επίκαιρη ερώτηση για τον ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, κατέθεσε στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Στην ερώτησή του ζητά να πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση του φακέλου του Αρτέμη Σώρρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι πρόσφατα ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα εκβίασης του δικηγόρου του, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή κατά μήνυση και επισημαίνει ότι ο Αρτέμης Σώρρας φαίνεται πως εξαπατά κατ΄ εξακολούθηση συμπολίτες μας υποσχόμενος διαγραφές, τόσο του δημοσίου όσο και ιδιωτικών χρεών, ενώ παράλληλα τρομοκρατεί όποιον είναι αντίθετος με τις απόψεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.