ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: «Στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών»

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: «Στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών»

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης:

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει καθημερινά ποια είναι η πραγματική της στάση απέναντι στη διαπραγμάτευση. Από τις δηλώσεις Γεωργιάδη μέχρι εκείνες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, από το Βερολίνο, και χθες, από τη στάση των ευρωβουλευτών της. Στην εναγώνια προσπάθειά της να γυρίσει η ίδια στην εξουσία, η ΝΔ δίνει τα διαπιστευτήριά της, στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών,  εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, να μην κλείσει η συμφωνία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία», τονίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγει: Η στάση της ΝΔ δεν είναι μόνο λυπηρή, είναι και εξευτελιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.