ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικός εξευτελισμός το βίντεο της ΝΔ στο Facebook» (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικός εξευτελισμός το βίντεο της ΝΔ στο Facebook» (βίντεο)

Πολιτικό εξευτελισμό καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. με αφορμή το βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της στο Facebook με δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργών, που από το 2016 δήλωναν βέβαιοι πως η αξιολόγηση θα κλείσει στην ώρα της.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Ν.Δ. επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο- κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης.

«Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού», συμπληρώνεται.

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «τι είναι αυτό που λείπει από το βίντεο της Ν.Δ.» για να απαντήσει: «Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση».

«Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες;», καταλήγει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.