ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δ.Γάκης: «Απαράδεκτη απουσία της κυβέρνησης, από τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των νησιών μας»

Δ.Γάκης: «Απαράδεκτη απουσία της κυβέρνησης, από τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των νησιών μας»

Σε κανέναν δεν χαρίστηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κος Δημήτρης Γάκης, ο οποίος αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης, με δήλωσή του, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, από τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των νησιών μας τη μεγαλειώδη παρέλαση!

Την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης από την χθεσινή παρέλαση, στηλίτευσε με δήλωσή του και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ενώ εξαιρετικά δυσμενή ήταν τα σχόλια και από αρκετούς άλλους εκπροσώπους των πολιτικών μας κομμάτων αλλά και δεκάδες ροδίτες που πληροφορήθηκαν το γεγονός.

Είναι η πρώτη φορά πάντως στα 70 χρόνια που γιορτάζεται η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, που στην έδρα του νομού της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο μας, δεν υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Το γεγονός δεν άφησε πάντως ασχολίαστο και ο ίδιος ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος προφανώς έγινε δέκτης παραπόνων από πολίτες και όχι μόνο, αμέσως μετά την κατάθεση στεφανιών στο βωμό της πατρίδας. Ο κ. Γάκης, ζήτησε συγνώμη από τον ροδιακό λαό για την απουσία της κυβέρνησης(!) ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η στάση αυτή (της κυβέρνησης) δεν συμβαδίσει με τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να ανακηρυχθεί το 2017 ως έτος της Δωδεκανήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.rodiaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.